Recepta : sopa de l’Avia |
Florinda Bargalló
|
Gastronomia |
33 |
recepta: Pastis de mousse de xocolata |
Sor Eulàlia de Gràcia
|
Gastronomia |
35 |
recepta: Cassola de verdures |
Myrta Martorell
|
Gastronomia |
36 |
Recepta: coradella |
M.ª R.P.S.
|
Gastronomia |
56 |
Restaurants i gastronomia |
Ignasi Coll
|
Gastronomia |
85 |
Fer un ou ferrat |
Cisco Tomàs
|
Gastronomia |
85 |
recepta d’adob |
J.J.R.
|
Gastronomia |
92 |
Oca bullida calenta amb salsa freda apiciana |
Jordi Coll i Esmel
|
Gastronomia |
189 |
Civet de llebre Lorrain |
Jordi Coll i Esmel
|
Gastronomia |
189 |
Comiendo en la barca (1898) de Joaquín Sorolla y Bastida |
|
Gastronomia |
293 |
Marmitako de mero |
Jordi Esmel
|
Gastronomia |
293 |